Activitats al Parc de la Serralada Litoral

 • dg., 18 d’abr.
  Bosc Màgic (La Roca del Vallés)
  Serem capaços de fotografiar tots els elements que el guia proposi? El grup que ho aconsegueixi podrà fer-se amb el diploma especial d’Instagramer del Parc de la Serralada Litoral! Cal portar un mòbil amb Instagram i Internet, pot ser un per grup. Activitat Familiar.
  Compartir
 • dg., 25 d’abr.
  Cabrera de Mar
  Visita a l’apiari de Can Parcala, on es duu a terme el projecte ecosocial de la Fundació Maresme. Cal portar pantaló de recanvi, sabata alta i cantimplora, i informar de possibles al·lèrgies a plantes o insectes.
  Compartir
 • ds., 08 de maig
  Parquing de la Roca d'en Toni
  Coneixes les històries que hi ha sobre cada constel·lació? Passejarem sota la màgica nit per poder observar els estels i escoltar les històries que s’amaguen darrera de les seves formacions. Cal portar llanterna o frontal i armilla reflectant.
  Compartir
 • dg., 09 de maig
  A determinar
  Descobrirem l'astronomia a través del nostre projector estelar així com amb els nostres planetes. També farem el nostre propi planistel per a localitzar les constel·lacions que poguem observar des de qualsevol lloc.
  Compartir
 • ds., 15 de maig
  Cabrera de Mar
  Voleu saber quin temps farà avui? Aprendrem a fer les nostres petites prediccions meteorològiques amb l’observació d’aquells elements que tenim més a l’abast, com poden ser els núvols o altres elements naturals. Relacionat amb l'activitat del dia 21 - Construïm els nostres aparells meteorològics.
  Compartir
 • dg., 16 de maig
  A determinar
  Farem els nostres propis aparells meteorològics per poder utilitzar-los a casa. D’aquesta manera podrem mesurar i veure de ben a prop quanta pluja cau i quin vent fa. Cal portar una garrafa o ampolla de 1,5l de plàstic buides. Relacionat amb l'activitat del dia 20 - Quin temps farà avui?
  Compartir
 • dg., 23 de maig
  Pàrquing Central Elèctrica (Premiá Dalt)
  Identificarem plantes, arbustos i arbres que formen part de la serralada Litoral. A més, aprendrem a utilitzar l’aplicació Natusfera i introduirem les nostres observacions per a col·laborar en aquesta xarxa naturalista. Cal portar mòbil amb l’App.
  Compartir
 • ds., 29 de maig
  Aparc. Cementiri Sta. Maria Martorellas
  Descobrirem els secrets que guarda la serralada Litoral pel que fa als seus primers pobladors. Ens hi acompanyeu?
  Compartir
 • dg., 30 de maig
  Lloc a determinar - Sta. Mª Martorellas
  Quins avenços tecnològics i culturals van haver-hi durant la prehistòria? Us proposem un taller molt divertit on crearem les nostres pròpies destrals, farem pintures rupestres i intentarem fer foc. No us ho perdeu!
  Compartir
 • dg., 13 de juny
  Plaça de l'Ajuntament de Martorelles
  La serralada Litoral ha tingut presència humana des de principi dels temps, durant l'època medieval també. Coneixerem algunes històries, de la mà d'un habitant d'aquella època, fent una passejada fins a les restes del castell de Sant Miquel.
  Compartir
 • ds., 19 de juny
  Al final del Carrer Salvador Espriu
  Us atreviu a fer la vostra pròpia ratafia? Aprendrem a reconèixer i a recol·lectar amb cura les diferents herbes aromàtiques necessàries que podem trobar a la serralada Litoral. Amb el monogràfic de l’endemà la podrem acabar d’elaborar. Cal portar cistell! Relacionat amb el monogràfic del 20/06.
  Compartir
 • dg., 20 de juny
  A determinar
  Amb les plantes recollides durant l’itinerari del dia anterior elaborarem la nostra pròpia ratafia, així com també coneixerem els seus secrets i història. L’aiguardent es pot portar o reservar prèviament a l’organització. Relacionat amb el itinerari del 19/06.
  Compartir
 • dg., 04 de jul.
  Ajuntament de La Roca del Vallès
  La Laia passa un cap de setmana a casa de l'àvia Remei. No li ve gens de gust, segur que s'avorrirà de valent! Però... l'àvia Remei coneix totes les plantes medicinals de la serralada Litoral, i el cap de setmana es converteix en tota una aventura! Ens acompanyeu?
  Compartir
 • ds., 10 de jul.
  Lloc a determinar - Sta. Mª Martorellas
  Activitat realitzada juntament amb el Museu de Ciències Naturals de Granollers i vinculada a la Nit Europea dels Ratpenats, que inclou una xerrada i una passejada amb l’objectiu de localitzar ratpenats. Cal portar lot o frontal i armilla reflectant.
  Compartir
 • ds., 17 de jul.
  Biblioteca de Cabrera de Mar
  Coneixeu els secrets i les llegendes que envolten el castell de Burriac? Els descubrirem en aquesta passejada nocturna. Un cop arribem al castell soparem sota els estels (sopar a càrrec dels participants). Cal portar llanterna i armilla reflectant.
  Compartir
 • ds., 04 de set.
  Plaça Joventut - Montornès del Vallès
  Què passa allà on es troben la natura i les nostres infraestructures? Investigarem què es perd i qui aconsegueix adaptar-se al xoc de realitats!
  Compartir
 • dg., 19 de set.
  C/Llevant amb Av/Vilassar Dalt (Vallro.)
  La serralada Litoral és plena d'animals difícils d'observar, però en podem comprovar la presència si sabem reconèixer els seus rastres! Itinerari-gimcana en què ens convertirem en autèntics experts sobre la fauna del parc!
  Compartir
 • dg., 26 de set.
  Font Picant (Argentona)
  Una aventura plena de misteris envolta les fonts de la serralada Litoral... Ens atrevirem a endinsar-nos-hi? Acompanyarem l’Iu en aquest conte. A cada font ens explicarà una aventura i ens demanarà la nostra ajuda. Itinerari teatralitzat seguint la ruta de Wikiloc del Parc de la Serralada Litoral.
  Compartir

Colònies · Sortides · Treballs de síntesi

Tallers a l'aula

Colònies · Sortides · Treballs de síntesi

Tallers a l'aula

933 190 338

 • Blanca Facebook Icono
 • Blanco Icono de Instagram
 • Twitter Icono blanco

Copyright AULA BGT SL 2020

Powered by: Aula BGT Serveis SL