Projectes

A Aula BGT gestionem projectes relacionats amb el lleure educatiu, els infants, els joves i les famílies.

Treballem per a diferents entitats adaptant-nos a les seves necessitats i creant un projecte pedagògic únic i específic per a cada client.

Principals projectes en curs:

EMPÚRIES (4).JPG

Des de l'any 2004 coordinem i realitzem diferents Estades i Treballs de Síntesi pel programa "Un Eina al servei de l'escola" de XANASCAT com: Activa les emocions, Festival de circ, Viatge a la lluna, de Barcino a BCN, l'Empordà, Conservem la natura, Coneix la ciutat, el Modernisme, Mitjans de comunicació, Pescadors... entre d'altres.

XANASCAT: EINA
ICAEN - Aula BGT

Des de l'any 2016 hem treballat per l'Institut Català de l'Energia realitzant el servei de les activitats i recursos (jocs i tallers) per diferents Ajuntaments i escoles de tot Catalunya. Així com la custodia dels recursos i la cessió d'aquests a les diferents entitats que ho demanin per la divulgació de l'eficiència energètica.  

ICAEN (jocs i exposicions)
WhatsApp Image 2019-07-17 at 15.18.15 (2

Des de l'any 2005 coordinem i realitzem diferents activitats, espectacles i descobertes dins del programa "Vacances en Família" de XANASCAT.

Treballem pels diferents Albergs del territori català com Núria, Espluga de Francolí, Cabrera de Mar, Coma-ruga, Lleida, Tremp, La seu d'Urgell, Empúries, Altafulla, Salardú, Deltebre...

XANASCAT: Vacances en Família
IMG_20180922_131124.jpg

Organitzem passejades i tallers per descobrir l’entorn natural i cultural del vostre municipi i així ampliar l’oferta d’activitats
dirigides a la vostra ciutadania.

Passejades i Tallers per Ajuntaments
IMG_20170715_152257%20(1)_edited.png

Des de l'any 2005 creem, coordinem diferents estades de 24h amb participants vinguts de tot Catalunya dins del programa "Estiu és Teu" de XANASCAT.

Hem realitzat els següents torns: "Dansa i emocions", "Cinema", "Dansa, art i emocions", "Descobreix Barcelona" i "Estades creatives"

XANASCAT: Estiu és Teu
Plaza España

Des de l'any 2007 coordinem i realitzem el Descobreix (XANACAT). Un programa per a escoles i grups de fora de Catalunya per a descobrir tots els racons de la nostra terra durant tot l’any. Ho fem a través de guiatges i activitats experiencials concretes del patrimoni artístic, social, culinari, arquitectònic, cultural i de tradicions de Catalunya.

XANASCAT: Descobreix Catalunya
_DSC5102.jpg

Des de l'any 2017 codirigim la companyia de teatre sensorial: MINIMONS.

Companyia especialitzada en recorreguts i aventures sensorials a travès d'instal.lacions.

Actuacions principals: Mon Llibre (BCN), Festes de la Mercè (BCN), Plaça Catalunya (Nadal-BCN), Teatràlia (Madrid), FETEN (Gijón), Matadero (Madrid)...

MINIMONS (Cia. de teatre sensorial)

Projectes anteriors:

IMG_20180512_125242.jpg

Des de l'any 2018 coordinem i realitzem diferents itineraris guiats i monogràfics pel Parc de la Serralada Litoral de la Diputació de Barcelona. 

Anualment hem organitzat diverses passejades cada mes per conèixer millor el patrimoni natural i cultural del parc així com diversos tallers de divulgació i educació ambiental.

Parc Serralada Litoral (DIBA)
_MG_9160_edited.jpg

Des de l'any 2005 creem, coordinem i realitzem projectes a mida pels incentius i trobades de les diferents empreses.

Ens encarreguem de l'assessorament i contractació de l'hotel, restauració i el transport. També de l'organització de les sales de reunions així com les activitats de teambuilding i d'experiencia.

Incentius d'Empresa