Mare de Déu de Montserrat (Barcelonès)

Mare-de-Deu-de-Montserrat
Mare-de-Déu-de-Montserrat3
Mare-de-Déu-de-Montserrat4
Mare-de-Déu-de-Montserrat2

Ubicat en un zona molt tranquil·la de Barcelona, ben connectada amb el centre de la ciutat, en metro i autobusos diürns i nocturns, raó per la qual l'alberg es converteix en un perfecte punt de partida per poder visitar tota la ciutat. L'edifici té una gran singularitat, ja que es tracta d'una construcció modernista combinada amb un estil neomoresco de gran valor històric i arquitectònic, que va ser adaptada l'any 1983 per a convertir-se en el primer alberg de Barcelona. El seu entorn privilegiat i la riquesa vegetal del seus jardins el converteixen en un allotjament ideal per gaudir de la tranquil·litat, i a l'hora, de la ciutat.

 

  • Capacitat: 197 places (habitacions de 6, 8 i 12 llits)

  • Instal·lacions: Equipat per a persones amb mobilitat reduïda (consulteu a l'alberg). Sala d'estar amb TV, sala de jocs, auditori amb capacitat per a 150 persones, sala de reunions amb capacitat màxima per a 18 persones, bugaderia, calefacció i pàrquing.

  • Serveis: Menjador, màquines automàtiques de begudes calentes, fredes i sòlids. Consigna, fotocopiadora, jocs de taula, informació de Barcelona i servei d'informàtica pels usuaris (internet, ofimàtica).