Elaborem, gestionem i desenvolupem colònies, treballs de síntesi, sortides, tallers, activitats extraescolars, serveis de menjador i casals per a escoles i instituts, així com l’organització d’activitats i esdeveniments diversos per a entitats públiques i privades vinculades al món de la infància i la joventut.

 

Les activitats que oferim es desenvolupen arreu de Catalunya i els continguts didàctics estan adaptats al currículum de cada cicle i les particularitats de cada centre.

 

Convençuts que amb la col.laboració des de l’educació no formal podem afegir el nostre granet de sorra per a un món més just, més solidari i més equitatiu, oferim als centres educatius activitats de tot tipus per a infants i joves. No tan sols busquem realitzar activitats que afavoreixin l’assoliment de nous aprenentatges i coneixements, sinó que ens plantegem el repte d’acompanyar-los, en la mesura de les nostres accions, per un camí de descoberta emocional que els permeti adquirir les eines necessàries per esdevenir individus social i emocionalment madurs.

Colònies · Sortides · Treballs de síntesi

Extraescolars · Menjadors · Casals

"El valor de les nostres decisions es reflecteix en un treball ple d'entusiasme, un tracte proper i una feina acurada."

Copyright AULA BGT SL 2016

Powered by: Aula BGT Serveis SL