A través dels contes i personatges de la Beatrix Potter, practicarem el nostre vocabulari bàsic en anglès d'una manera divertida i engrescadora!

 

Activitats:

The world of Beatrix Potter: El primer que farem serà jugar a alguns dels jocs més divertits que ensenya el nostre amic Peter Rabbit mentre ens coneixem una miqueta per començar a fer més i més coses!

Join the vegetables hunt!: En Peter Rabbit és molt aficionat a cuidar-se d'un hort que té i que visita cada dia. Però avui, estava tan emocionat amb la nostra visita que s'ha despistat i ha perdut totes les verdures que havia collit! Segur que nosaltres el podem ajudar a trobar-les totes i així repassarem com són els seus noms en anglès. Es posarà tant content quan li tornem!

Fun and games: Tot i que arribi la nit, els nostres amics no descansen i aprofiten a agafar els seus lots per sortir a jugar per tots els voltants de la casa! Nosaltres també ho farem, perquè segur que vivim una gran aventura!

The enchanted wood: En Peter Rabbit es proposa fer una excursioneta molt divertida pels voltants de la casa. Però a més de passejar i gaudir de l'entorn, aprendrem també a orientar-nos al bosc i a identificar les plantes i els animalons que ens trobem. Així practicarem els seus noms en anglès i de ben segur que no se'ns obliden!

Make your own toy: Crearem un meravellós instrument musical amb elements reciclats! El decorarem seguint la nostra imaginació i creativitat. I per descomptat, que també aprofitarem per recordar com és el vocabulari dels materials que utilitzarem en anglès.

The tales of Beatrix Potter: Gaudirem d'una vetllada de titelles en què repassarem alguns dels seus ècits d'una manera molt actual.

Let's play and learn!: En Peter Rabbit ens ha preparat una gimcana molt divertida per tota la casa i els seus voltants! Farem diversos jocs d'equip i proves molt divertides!

 

Objectius:

- Motivar l'esperit de curiositat i de fantasia en els infants mitjançant la literatura.

- Potenciar l'aprenentatge significatiu, en llengua estrangera, a través del joc i altres activitats.

- Participar en els tallers i les activitats proposades, treballant valors com la solidaritat i la convivència amb els companys i companyes.

- Desenvolupar valors personals com el companyerisme, la solidaritat i el treball en equip en un entorn diferent a l'habitual.

- Aprendre a conviure i a respectar les normes establertes per part de la casa de colònies, els monitors i el personal de les activitats.

-Potenciar la capacitat creativa i la fantasia dels alumnes.