Mitjançant la immersió dels alumnes en el món del circ, es pretén transmetre valors com la solidaritat, la convivència i el treball en equip. Acabarem amb una gran festa on cadascun serà l’artista de circ.

 

Activitats:

El circ ens necessita: presentació de l’eix d’animació. Jocs de coneixença i descoberta de l’entorn.

Fem d’equilibristes: Treballarem l’habilitat i l’equilibri dels alumnes realitzant diversos exercicis amb elements com: piques, matalassos, cercles, pilotes, túnels, esclops...

Fem malabars: construirem carioques i practicarem amb diferents materials. - Penjant d’un fil: Construcció d’un mòbil on quedaran representats alguns elements del circ.

Fem de pallassos: taller d’expressió corporal i maquillatge, des de la comicitat i la complicitat amb els companys.

Titelles: Construcció de titelles i elaboració d’un petit espectacle.

Càsting i preparació: cada artista haurà de presentar la disciplina que se li doni millor o més li agradi, desprès farem assajos i prepararem l’escenografia per l’espectacle de la nit.

Espectacle de circ tu ets el protagonista: Entre tots farem un espectacle per mostrar als nostres companys i professors el que em après durant l’estada.

Excursió: Com a recompensa farem una excursió per la natura.

Jocs de nit: Després de sopar farem diversos jocs pels voltants de l’alberg.

 

Objectius:

Conèixer de més a prop el món del circ i la seva filosofia basada en el estar presents, el treball en equip, l'entusiasme, la generositat, l'art, el companyerisme i la disciplina.

- Participar en els tallers i activitats proposades, treballant valors com la solidaritat i la convivència amb els companys/es.

- Adquirir nous coneixements.

- Adquirir noves habilitats d'ús casual.

- Treballar el control del propi cos: l'agilitat i la coordinació motora.

- Realitzar instruments i jocs amb material senzill i barat a l'abast de tothom.

- Responsabilitzar-se del material lliurat durant les diferents activitats.

- Aprendre a conviure i a respectar les normes establertes per part de l’alberg,  els monitors i els tècnics d’activitats.