Som una empresa vinculada al món de l’educació, la cultura, el lleure i l’esport, especialitzada en la preparació, el disseny, l’execució i l’avaluació de projectes educatius que tenen com a destinataris infants, joves i famílies.

 

AULA BGT està formada per un equip expert i creatiu especialitzat en diferents disciplines dins del món de l’educació infantil, primària i juvenil. Més enllà de la nostra formació, també creiem disposar d’un ampli bagatge vivencial resultat de l’experiència conscient adquirida any rere any, projecte rere projecte. Ens considerem un grup de persones innovador, professional, dinàmic i flexible que gaudeix del camí en la recerca de la millor qualitat en el lleure educatiu.

 

Valorem per sobre de tot el treball de qualitat, entès aquest com la suma d’esforç i capacitat que ens proporciona l’actitud i energia necessàries per encarar amb la màxima responsabilitat cadascun dels projectes en els quals treballem. La diversitat de punts de vista i les experiències viscudes ens aporten un creixement continu i transformen qualsevol situació en una clara oportunitat per seguir evolucionant.

 

En definitiva, a AULA BGT creiem que la nostra qualitat queda definida pel valor de les nostres decisions i es reflecteix en un treball ple d’entusiasme, un tracte proper i una feina acurada.

Colònies · Sortides · Treballs de síntesi

Extraescolars · Menjadors · Casals

"El valor de les nostres decisions es reflecteix en un treball ple d'entusiasme, un tracte proper i una feina acurada."

Copyright AULA BGT SL 2016

Powered by: Aula BGT Serveis SL