Coneixerem els elements més rellevants de l'espai i desenvoluparem la nostra imaginació tot gaudint de jocs i activitats que ens permetran potenciar valors importants per a la convivència.

 

Activitats:

Viatge a l'espai: Presentació de la història i fil conductor de l’animació. Jocs de coneixença on els alumnes exploraran les instal·lacions i es familiaritzaran amb els monitors.

L’aventura del petit príncep: Aprendrem quina és la vestimenta típica d’un astronauta i a partir de material senzill farem la nostra vestimenta per anar a l’espai.

Sistema solar: Realització d’un mural del sistema solar per aprendre el nom dels diferents planetes, el color que tenen, la posició que ocupen respecte el sol. Elaboració de titelles de pal.

Seguim l’estrella: Per ser un bon astronauta haurem d’entrenar la nostra orientació, la interpretació de senyals... i ho farem seguint un joc de pistes.

La gal·làxia: Superar proves d’habilitats i de coneixements, per esdevenir un autèntic astronauta.

Jocs de nit i danses: Després de sopar farem diversos jocs pels voltants de l’alberg i conclourem amb unes danses per anar a dormir.

 

Objectius:

- Conèixer de més a prop el món de l’astronomia des d’un punt de vista lúdic.

- Participar en els tallers i activitats proposades, treballant valors com la solidaritat i la convivència amb els companys/es.

- Adquirir nous coneixements.

- Adquirir noves habilitats.

- Treballar el control del propi cos: l'agilitat i la coordinació motora.

- Realitzar instruments i jocs amb material senzill i barat a l’abast de tothom.

- Responsabilitzar-se del material lliurat durant les diferents activitats.

- Aprendre a conviure i a respectar les normes establertes per part de l’alberg,  els monitors i els tècnics d’activitats.