EL PARK GÜELL, ELS SEUS RACONS PARLEN DE GAUDÍ

Visita del parc per a descobrir alguns dels racons ideats per Gaudí i introduir els nens i nenes en la seva innovadora manera de treballar. Els nens i nenes d' EI i CI faran un trencadís gegant i els de CM i CS complementaran la visita amb una gimcana que li donarà un caire lúdic a la vegada que consolidarà els coneixements.

EL DELTA DEL LLOBREGAT, NATURA VERSUS CIVILITZACIÓ

El Delta del Llobregat és un paradís natural enmig de grans infraestructures industrials i de serveis. L'itinerari proposa l'estudi de les característiques de l'ecosistema i incideix en la interacció de l'home amb el medi natural. A la tarda visitarem la vora del riu, amb els estanys de cal Tet i ca l'Arana.

DESCOBERTA DEL LITORAL

Passejant per les platges del Maresme, aprendrem com es formen les platges, quins éssers vius hi podem trobar: petxines, algues, cucs, etc. Recollirem, farem forats a la sorra i descobrirem sorpreses. Ens acostarem al port d'Arenys per veure els diferents vaixells i xarxes de pesca de la mà d'un pescador de veritat.

DESCOBERTA DEL BOSC

Itinerari que ens permetrà descobrir els principals elements del bosc mediterrani. A través de l’observació, taules dicotòmiques i altres elements aprendrem a distingir les principals espècies animals i vegetals de l’àrea mediterrània amb material il·lustrat. Confeccionarem el nostre propi herbari a partir de diverses mostres que localitzem durant l’itinerari sense malmetre l’entorn. Dia de diversió i aprenentatge tot gaudint de la natura.  Oferim la possibilitat de realitzar aquesta activitat en altres espais naturals com la Serralada de Marina o el Corredor, entre d’altres.

Colònies · Sortides · Treballs de síntesi

Tallers a l'aula

Colònies · Sortides · Treballs de síntesi

Tallers a l'aula

933 190 338

  • Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco

Copyright AULA BGT SL 2020

Powered by: Aula BGT Serveis SL