Si alguna vegada heu volgut ser astronautes, equilibristes de circ o conèixer personatges llegendaris aquesta és la vostra activitat. Oferim colònies en entorns magnífics amb activitats i un eix temàtic que us faran gaudir d'allò més.

ESTADES EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA:

Viu les Olimpíades (CI, CM i CS)

Reviurem els Jocs Olímpics tot creant-nos les nostres pròpies seleccions. Competirem en els diferents esports (en equip, individuals...) tot aprenent les seves regles i normativa. Acabarem amb una gran festa de cloenda per repartir les medalles.

 

                

IMG-20170526-WA0022.jpg

Descobrirem el litoral, tot identificant els diversos ecosistemes i éssers que hi habiten. Despertarem l'nterès dels nens i nenes pel món marí. * opció d’anar a les Illes Medes.

Veurem l’evolució biològica i social dels homínids fins l’Homo Sàpiens. I ho farem fent activitats on desenvoluparem la nostra destresa fent servir la teconolgia (foc,...) de l’època que estarem coneixent. També farem molts decobriments prehistòrics tot seguint el bruixot...

  

                 

WhatsApp Image 2019-10-25 at 13.24.39.jp

Descobrirem el litoral, tot identificant els diversos ecosistemes i éssers que hi habiten. També els aiguamolls de l'empordà. Així com també la cultura i la història de la zona. *opció d’anar a les Illes Medes

Reviurem la història i les costums dels romans tot visitant la ciutat imperial i les restes arqueològiques dels seus voltants. Serà una gran aventura pel nostre passat romà!

 

EMPÚRIES (2).JPG

Coneixerem la història i l’art de la pesca a la Costa Mediterrània des d’un punt de vista Empordanès. Així com també l’entorn que ens envolta i les especies de l’ecosistema litoral i marí.

Coneixerem jocs de diverses zones del món, els diferents materials amb els que s’elaboren i les regles i valors que promouen els jocs de cultures diferents de la nostra. Promoure l’interès pels productes culturals d’altres llocs del món. Promoure la igualtat, la solidaritat i el respecte per la diferència. Aprendre noves formes i regles de joc.

Què és una gran ciutat? Com s’organitza? Realitzant diversos recorreguts, analitzarem l’estructura i aprendrem com funciona una gran ciutat.

IMG_20170223_115900.jpg

Analitzarem els canvis urbanístics que ha patit la ciutat de Barcelona a través de la seva història: fundació romana de la ciutat, creixement medieval (Barri Gòtic i Barri de la Ribera), Pla Cerdà, Vil·la Olímpica, el Fòrum i anàlisi del futur: el 22@.

               

Analitzar el modernisme arquitectònic de certs edificis remarcant-ne els elements decoratius i simbòlics.Ho farem visitant diferents edificis i zones de Barcelona on el Modernisme esdevé element clau de la seva història.

Aquestes propostes es poden canviar i adaptar segons les vostres necessitats.

O bé, fer unes estades a mida.

boton_ingles1.jpg

Moltes d'questes estades

es poden realitzar 

també en anglès.