Viu les emocions (PRI)

Aprendrem noves formes de conèixer-nos per dins tot identificant les emocions i gestionant-les de manera positiva. Obtindrem eines i recursos per a ser més feliços en el nostre dia a dia.

El petit príncep (INF + CI)

El Petit Príncep ens explicarà moltes coses d’astronomia que no sabíem fins ara a través dels  jocs que ha conegut al llarg dels seus viatges per l’Univers! Preparats per l'aventura?

Viu les Olimpíades (PRI)

Reviurem els Jocs Olímpics tot creant les nostres pròpies seleccions. Competirem en els diferents esports (en equip, individuals...) tot aprenent les seves regles i normativa. Acabarem amb una gran festa de cloenda per repartir les medalles.

 

                

 Salvem el bosc (INF + CI)

Uns follets molt eixerits ens han convidat a passar uns dies a casa seva! Així és que tindrem l’ocasió de viure com ells i ajudar-los a salvar el bosc, perquè s’està posant malalt!

El món del Circ (INF + PRI)

Mitjançant la immersió en el món del circ, aprendrem valors com la solidaritat, la convivència i el treball en equip. Acabarem amb una gran festa on cadascun serà l’artista de circ.

El país dels contes (INF + CI)

Benvinguts i benvingudes al país dels contes! Us estàvem esperant perquè fa uns dies que els contes han desaparegut del llibre màgic dels nens i nenes! Ens ajudeu a recuperar-los?

IMG_20170421_123123-ANIMATION (1).gif

El teatre dels contes(PRI)

Durant la nostra estada viurem històries increïbles submergint-nos en aquests contes i ens aventurarem a representar algunes de les seves escenes... Preparats per descobrir l’artista que portem dins? Som-hi!

OBJECTIU: Planeta Terra (PRI)

El plàstic, la contaminació, el canvi climàtic... són problemes que està patint el nostre Planeta i que ens afecten a tots.. Mitjançant jocs, tallers, i un Escape Room, prendrem consciència de la problemàtica ambiental i entre tots trobarem  solucions per tenir un planeta més saludable.

Viatge a l'Espai (CM i CS)

Ens endinsarem en el món de l’astronomia a través de l’escola d’astronautes: coneixerem les galàxies, el sistema solar, les constel.lacions... i tots els secrets de l'univers.

IMG-20170526-WA0022.jpg

Escola científica de mar (PRI)

Descobrirem el litoral, tot identificant els diversos ecosistemes i éssers que hi habiten. Despertarem l'interès dels nens i nenes pel món marí. * opció d’anar a les Illes Medes.

EMPÚRIES (2).JPG

Escola de Pescadors (INF + PRI)

Coneixerem la història i l’art de la pesca a la Costa Mediterrània des d’un punt de vista Empordanès, així com també l’entorn que ens envolta i les especies de l’ecosistema litoral i marí.

WhatsApp Image 2019-10-25 at 13.24.39.jp

Descobrim l'Empordà (CS)

Descobrirem el litoral, tot identificant els diversos ecosistemes i éssers que hi habiten. També visitarem els aiguamolls de l'Empordài coneixerem la cultura i la història de la zona. *opció d’anar a les Illes Medes

Ciutadans del Món (PRI)

Coneixerem com es viu a altres països del món i promourem l’interès per les diferents cultures, així com els valors de la igualtat, la solidaritat i el respecte per la diferència.

La Prehistòria (PRI)

Veurem l’evolució biològica i social dels homínids fins l’Homo Sàpiens. I ho farem fent activitats on desenvoluparem la nostra destresa fent servir la teconolgia (eines, foc,...) de l’època que estarem coneixent. També farem molts decobriments prehistòrics tot seguint el bruixot...

  

                 

Tarraco, ciutat romana (CM i CS)

Reviurem la història i els costums dels romans tot visitant la ciutat imperial i les restes arqueològiques dels seus voltants. Serà una gran aventura pel nostre passat romà!

 

Com funciona la ciutat (CS)

Què és una gran ciutat? Com s’organitza? Realitzant diversos recorreguts, n'analitzarem l’estructura i aprendrem com funciona una gran ciutat.

IMG_20170223_115900.jpg

De Barcino a la BCN Actual (CS)

Analitzarem els canvis urbanístics que ha patit la ciutat de Barcelona a través de la seva història: fundació romana de la ciutat, creixement medieval (Barri Gòtic i Barri de la Ribera), Pla Cerdà, Vil·la Olímpica, el Fòrum i anàlisi del futur: el 22@.

               

Visit England - ANGLÈS (CS)

Mitjançant la immersió dels alumnes en la cultura anglesa aprendran de la seva cultura d’una forma ben divertida. Hi haurà jocs, excursions, teatre, misteris,… tot basat en la cultura anglesa i amb l'anglès com a llengua vehicular.

Peter Pan - ANGLÈS (INF + PRI) 

Arribarem al fantàstic món del Peter Pan, per poder viure aventures sense parar de jugar! Al llarg de tota l’estada coneixerem els nens perduts, el Capità Hook, els Indis i els Pirates! Preparats per començar?

Aquestes propostes es poden canviar i adaptar segons les vostres necessitats.

O bé, fer unes estades a mida.

Demaneu-nos el programa de l'estada que us interessi!