20200710_114046_edited.jpg

CINEMA - TS

La realització d'un curtmetratge ens durà a investigar sobre el cinema i les seves tècniques i a projectar què volem transmetre fins a tenir el nostre curt enllestit. Es requereixen 2 matins previs de treball a l'escola.

Adolescentes en la naturaleza

Emocions i cohesió 

Adquirir noves habilitats i destreses que promoguin el desenvolupament integral dels joves, emprant el joc com a eina metodològica. Ensenyar el valor de la cooperació i aprendre a conviure des d’una gestió emocional sana.

Emergència Climàtica - TS

Limpieza de la playa

El canvi climàtic és una evidència que marcarà el nostre futur. Mitjançant jocs, tallers, exposicions i un Escape Room, prendrem consciència de la problemàtica ambiental que ens afecta i entre tots trobarem  les solucions.

Visit England - Anglès

Berguedà + Natura i Cultura (6).JPG

Mitjançant la immersió dels alumnes en la cultura anglesa aprendran de la seva cultura d’una forma ben divertida. Hi haurà jocs, excursions, teatre, misteris,… tot basat en la cultura anglesa i amb l'anglès com a llengua vehicular.

IMG_20180319_105122.jpg

Immigració - TS

Sabeu com és el dia a dia d'una persona que ha arribat al nostre país? Sabeu què són els immigrants? Com viuen i com són tractats? Quins tràmits han de fer? Com es guanyen la vida per sobreviure?

prehistoria bgt.jpg

La Prehistòria - TS

Veurem l’evolució biològica i social dels homínids fins l’Homo Sàpiens. I ho farem fent activitats on desenvoluparem la nostra destresa fent servir la tecnologia (eines, foc,...) de l’època que estarem coneixent.

 

WhatsApp Image 2019-10-25 at 13.24.39.jp

Descobrim l'Empordà - TS

Descobrirem el litoral, tot identificant els diversos ecosistemes i éssers que hi habiten. També visitarem els aiguamolls de l'Empordà i coneixerem la cultura i la història de la zona. *opció d’anar a les Illes Medes

IMG_1992_edited_edited.jpg

Natura i Cultura al Pirineu - TS

El Ripollès és un espai amb una natura i cultura  pròpies. Coneixerem natura i patrimoni per descobrir el caràcter d’aquesta terra. 

IMG_20180611_115941.jpg

Com funciona la ciutat - TS

Què és una gran ciutat? Com s’organitza? Realitzant diversos recorreguts, analitzarem l’estructura i aprendrem com funciona una gran ciutat.

IMG_20170223_115900.jpg

De Barcino a la BCN Actual - TS

Analitzarem els canvis urbanístics que ha patit la ciutat de Barcelona a través de la seva història: fundació romana de la ciutat, creixement medieval (Barri Gòtic i Barri de la Ribera), Pla Cerdà, Vil·la Olímpica, el Fòrum i anàlisi del futur: el 22@.

                   

riu queralbs.jpg

El cicle de l'aigua - TS

El Cicle de l'Aigua és un estudi important a fer, ja que l'aigua és un element bàsic per a la nostra vida i la vida en general. Coneixerem de què està formada, les seves funcions, usos i també el seu origen, circulació i tractament.

 

Modernisme-4.jpg

Modernisme - TS

Analitzarem el modernisme arquitectònic de certs edificis remarcant-ne els elements decoratius i simbòlics. Ho farem visitant diferents edificis i zones de Barcelona on el Modernisme esdevé element clau de la seva història.

                   

495.jpg

Tarraco, ciutat romana - TS

Reviurem la història i els costums dels romans tot visitant la ciutat imperial i les restes arqueològiques dels seus voltants. Serà una gran aventura pel nostre passat romà!

Les estades amb TS, vol dir que també hi ha la possibilitat de fer Treball de Síntesi

ENS ADAPTEM A LES VOSTRES NECESSITATS