Proposem un seguit d'estades de diversos dies amb uns eixos temàtics concrets i activitats interdisciplinars.

Ideals per a complementar unitats didàctiques o per realitzar els vostres treballs de síntesi.

ESTADES ESO i BATXILLERAT:

Coneixerem els accidents naturals de la Garrotxa i el seu paisatge.  Visitarem la fageda d’en Jordà, la zona volcànica, els volcans, etc.

Reviurem la història i les costums dels romans tot visitant la ciutat imperial i les restes arqueològiques dels seus voltants. Serà una gran aventura pel nostre

passat romà!

El canvi climàtic és una evidència que marcarà el nostre futur. Mitjançant jocs, tallers, exposicions i un Escape Room, prendrem consciència de la problemàtica ambiental que ens afecta i entre tots trobarem  les solucions.

Veurem l’evolució biològica i social dels homínids fins l’Homo Sàpiens. I ho farem fent activitats on desenvoluparem la nostra destresa fent servir la teconolgia (foc,...) de l’època que estarem coneixent. També farem molts decobriments prehistòrics tot seguint el bruixot...

 

WhatsApp Image 2019-10-25 at 13.24.39.jp

Descobrirem el litoral, tot identificant els diversos ecosistemes i éssers que hi habiten. També els aiguamolls de l'empordà. Així com també la cultura i la història de la zona. * opció d’anar a les Illes Medes

Què és una gran ciutat? Com s’organitza? Realitzant diversos recorreguts, analitzarem l’estructura i aprendrem com funciona una gran ciutat.

IMG_20170223_115900.jpg

Analitzarem els canvis urbanístics que ha patit la ciutat de Barcelona a través de la seva història: fundació romana de la ciutat, creixement medieval (Barri Gòtic i Barri de la Ribera), Pla Cerdà, Vil·la Olímpica, el Fòrum i anàlisi del futur: el 22@.

                   

riu queralbs.jpg

El Cicle de l'Aigua és un estudi important a fer, ja que l'aigua és un element bàsic per a la nostra vida i la vida en general. Coneixerem de què està formada, les seves funcions, usos i també el seu origen, circulació i tractament.

 

Analitzar el modernisme arquitectònic de certs edificis remarcant-ne els elements decoratius i simbòlics.Ho farem visitant diferents edificis i zones de Barcelona on el Modernisme esdevé element clau de la seva història.

 

                   

EMPÚRIES (2).JPG

Coneixerem la història i l’art de la pesca a la Costa Mediterrània des d’un punt de vista Empordanès. Així com també l’entorn que ens envolta i les especies de l’ecosistema litoral i marí.

A les estades, elpreu no inclou ni transports ni entrades en cas que fossin necessaris.

Les estades amb TS, vol dir que també hi

ha la possibilitat de fer Treball de Síntesi

Aquestes estades, també es poden

realitzar en anglès.

ENS ADAPTEM A LES VOSTRES NECESSITATS

boton_ingles1.jpg