LA CASTANYERA ENS VISITA

Celebrem aquesta festa cantant i ballant amb la Castanyera. Farem una gimcana amb proves relacionades amb aquesta època de l’any i sobretot amb el caire festiu d’aquesta data. Si aconseguim fer bé les proves, podrem muntar una figura de la Castanyera i amb una dansa màgica, aconseguirem que aparegui la Castanyera de veritat! Ella ens explicarà els orígens de la seva festa, per què es mengen castanyes i com ha evolucionat al llarg de la història aquesta festivitat. Ens divertirem d’allò més fent danses i cançons al voltant de la Castanyera! 

 

  • Gimcana + visita de la Castanyera + danses i cançons

PER CARNESTOLTES TOT S'HI VAL!

Coneixem els orígens de la festa i les seves variants tot creant manualitats i jugant. Els orígens d'aquesta festivitat marquen el seu tarannà i és per això que farem jocs nous i divertits. Canviarem les normes i jugarem al revés tot eliminant la competència amb l'únic objectiu de passar-ho bé.

 

  • Jocs al revés + danses i cançons.

SANT JORDI, LA LLEGENDA VIVA

Reviurem l'Edat Mitjana participant en una tradicional gimcana.

 

  • Gimcana + visita de Sant Jordi

CAGA TÍO, ARRIBA EL NADAL

Aquest ninot representa una festivitat entranyable que es celebra normalment a les llars, i antigament, entorn al foc. Per fer la nostra festa particular jugarem a diversos jocs típics del Nadal que es practiquen arreu del món i aprendrem algunes danses i cançons també típiques del nostre país. Crearem també el nostre Tió particular.  

 

  • Jocs de Nadal del món + taller del Tió + danses i cançons tradicionals a Catalunya 

GIMCANES TEMÀTIQUES

Per complementar altres diades o setmanes culturals us oferim les següents activitats, que podeu combinar amb els nostres tallers o espectacles. Circuit de proves contrarellotge d’enginy, manuals, psicomotrius, jocs cooperatius i d’expressió corporal, ambientades en els següents temes o en el que ens proposeu.

 

  • L’aventura del cavaller: ambientada en l’Edat Mitjana

  • Mediterrània: cultura mediterrània, natura i tradicions

  • Astronomia: el sistema solar i els cossos celests.

 

Si teniu alguna idea que us agradaria desenvolupar no dubteu en fer-nos-ho saber.

Colònies · Sortides · Treballs de síntesi

Extraescolars · Menjadors · Casals

"El valor de les nostres decisions es reflecteix en un treball ple d'entusiasme, un tracte proper i una feina acurada."

Copyright AULA BGT SL 2016

Powered by: Aula BGT Serveis SL