Jaume I (Conca de Barberà)

Empúries
Empúries2
Empúries3
Empúries4

A la comarca de la Conca de Barberà, a 8 km de Montblanc, a 2 km de l'Espluga de Francolí i a 1 km del monestir de Poblet. També a 120 km de Barcelona, a 46 km de Tarragona, a 203 km de Girona i a 60 Km de Lleida. L'indret es coneix com Les Masies i es troba al peu de les muntanyes de Prades. Construït a final del segle XIX. Estructurat en tres nivells: el primer agrupa les zones de lleure i aparcament, el segon és situat al voltant d'un pati interior i el tercer està format per un jardí i altres dependències que envolten l'edifici principal.

 

  • Capacitat: 191 places (habitacions de 2, 6, 8 i 17 llits. Habitacions de 6 amb bany. Places adaptades:32)

  • Instal·lacions: Equipat per a minusvàlids (consulteu a l'alberg), sala amb TV, sala d'actes amb capacitat per a 100 persones, sala de jocs. 32 places adaptades per a persones amb discapacitat física, vídeo, sala d'audiovisuals, 4 sales taller, piscina, jardí amb perímetre tancat i amb terrassa, camp de futbol, calefacció, pàrquing.

  • Serveis: Menjador, màquines automàtiques de begudes calentes, fredes i sòlids, lloguer de tovalloles, telèfon públic i Fax, projector de diapositives, jocs de taula, tennis de taula, megafonia exterior i en el menjador, equip de música amb CD, préstec de llibres i vídeos, venda d'efectes diversos, lloguer de bicicletes, voleibol, servei d'informàtica pels clients (internet, ofimàtica...), rutes d'excursions...