La Castanyera- AULA BGT
 La Castanyera
a l'escola! 
Car
nes
toltes
IMG_0208.JPG
 Sant Jordi 
danses 20.JPG
 Fi de curs 

JUGUEM A SER ASTRÒNOMS

Ens submergirem en l'espai sideral per tal d'entendre, de forma amena, l'univers que som. Aprendrem a fer un planisferi, a mirar les constel·lacions, jugarem amb els planetes, superaram les dificultats d'un astronauta i moltes coses més, dins aquest programa que implica teoria, pràctica i jocs.

EL FASCINANT MÓN DE LA CIÈNCIA

Investigarem el món de la ciència des de diversos àmbits per tal de tenir-ne una visió completa. Proposem activitats de química, meteorologia, geologia, entre d'altres, fins a tocar també les òptiques més humanistes, com la història o la música. Realitzarem interessants experiments com utilitzar el mètode científic i ens demostraran la força de l'energia.

VIATGEM TOT SEGUINT LA HISTÒRIA

Convertim la història en quelcom de palpable recreant activitats a les nostres aules que es duien a terme milers, centenars o desenes d'anys enrere. Fem-nos una eina com l'Homo habilis, ceràmica com els grecs o pintem amb la tècnica del tremp a l'ou com els monjos monestirs.Tot acompanyat d'explicacions teòriques sobre l'època i de documents visuals i sonors.

SOSATENIBLES DE DILLUNS A DIUMENGE

La sostenibilitat del planeta és un problema bàsic de la nostra societat. Ens esforcem per inculcar en els futurs ciutadans un sentit ecològic de la vida quotidiana. A través de diversos tallers, com la fabricació d'una cuina ecològica o d'instruments reciclats, sabrem quins recursos podem utilitzar per a convertir el nostre dia a dia en una relació respectuosa envers la Terra.

STREET ART: TALENT AL CARRER

Els esdeveniments culturals més populars els hem d'anar a buscar al carrer. Actes creatius com el hip-hop, el break-dance o la pintura graffitti són de l'interès general dels joves actuals. Proposem unes jornades basades en els gustos dels alumnes amb la intenció de descobrir nous talents i provocar noves curiositats, tot realitzant tallers sobre les activitats esmentades i algunes més, com la música electrònica o el drap-art.

ELS DESCOBRIMENTS I ELS INVENTS QUE HAN FET HISTÒRIA

Quina importància va tenir l'invent de la roda?

Quina importància va tenir l'invent del telèfon?

Coneguem i practiquem a l'aula aquests objectes que van canviar i millora la vida de la humanitat.

LA VOLTA AL MÓN, VISITEM ELS 5 CONTINENTS

Gràcies als nostres tallers, podreu gaudir d’un especial viatge a través dels cinc continents, aprenent dels llocs que ens visitaran i participant activament en les seves costums. La henna, el capoeira i la percussió africana, entre d’altres, ens transportaran a indrets llunyans.

ESCOLA DE CIRC

El circ és un ambient de creació amb el que podem treballar la imaginació i la motricitat. Diverses activitats i jocs, com els malabars, l'equilibrisme, el mim o el pallasso ens endinsaran en un món màgic on els colors, les rialles i el treball en equip seran els protagonistes. 

Colònies · Sortides · Treballs de síntesi

Tallers a l'aula

Colònies · Sortides · Treballs de síntesi

Tallers a l'aula

933 190 338

  • Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco

Copyright AULA BGT SL 2020

Powered by: Aula BGT Serveis SL