La Castanyera- AULA BGT
 La Castanyera
a l'escola! 

Per grups bombolla, ens visitarà la Castanyera que ens explicarà un conte, ens proposarà fer una gimcana de tardor, i opcionalment, un taller.

Cicles: EI i Primària

Durada: 60-90 minuts

Car
nes
toltes

Per carnestoltes tot s'hi val! Us acompanyem en aquest dia tan especial amb animacions, jocs, gimcanes i molta música!

 

Cicles: EI i Primària

Durada: de 1h a 3h

IMG_0208.JPG
 Sant Jordi 

La Gimcana del cavaller: 

Una jornada ben divertida tot superant una sèrie de jocs i proves per viure un Sant Jordi diferent.

Cicles: EI i Primària

Durada: de 1h a 3h

danses 20.JPG
 Fi de curs 

Us proposem balls, música i jocs per animar el vostre fi de curs i el recordeu com un dia d'allò més divertit.

Cicles: EI i Primària

Durada: de 1h a 3h

JUGUEM A SER ASTRÒNOMS

Ens submergirem en l'espai per tal d'entendre l'univers on vivim. Aprendrem a fer un planisferi, a mirar les constel·lacions, jugarem amb els planetes, viurem un Big Bang, tocarem el sistema solar i veurem els estels dins d'un Planetari.

SOM CIENTÍFICS

A través de diferents tallers i demostracions, acostarem la ciència d'una manera divertida i manipulativa als més petits. Amb activitats de química, meteorologia, geologia, biologia... realitzarem interessants experiments tot seguint el mètode científic.

Ciencia-Jornades-AULABGT.jpg

VIATGE PER LA HISTÒRIA

Recrearem activitats que es duien a terme molts anys enrere. Fem-nos una eina com l'Homo habilis, juguem com els grecs o pintem amb la tècnica del tremp a l'ou com a l'Edat Mitjana. Tot acompanyat d'explicacions i documents sobre l'època així com maquetes dels diferents tipus de ciutats.

Un viatge per la historia- Jornades - AU

EL CANVI CLIMÀTIC

El canvi climàtic ja és una realitat, és per això que, a través de contes, tallers, debats i dinàmiques... ens farem més conscients d'aquesta problemàtica i aprendrem petites accions per a convertir el nostre dia a dia en una relació sostenible amb la Terra.

Turtle%20Plastic-Aula%20BGT_edited.jpg

MOVEM EL COS

Un dia ben mogut per tastar diferents estils de música i dansa: Hip Hop, Dansa Creativa, Capoeira, Bollywood, Percussió corporal, Ioga.... aprendrem a expressar-nos amb el cos de maneres diferents alhora que descobrim ritmes i moviments per passar-ho d'allò més bé!    

Dansa%20Creativa_edited.jpg

LA VOLTA AL MÓN, VISITEM ELS 5 CONTINENTS

Gràcies als nostres tallers, podreu gaudir d’un viatge a través dels cinc continents, aprenent dels llocs que ens visitaran i participant en les seves tradicions: la pintura aborigen, la capoeira, la percussió africana...  ens transportaran a indrets llunyans.

ESCOLA DE CIRC

El circ és un ambient de creació amb el que podem treballar la imaginació i la motricitat. Diverses activitats i jocs, com els malabars, l'equilibrisme, el mim o el pallasso ens endinsaran en un món màgic on els colors, les rialles i el treball en equip seran els protagonistes.