Seguirem les aventures d'en Peter Pan i els seus amics mitjançant jocs i tallers tot practicant i aprenent vocabulari en anglès.

 

Activitats:

Presentació i jocs de coneixença: Jugarem una bona estona per entrar en calor i coneixe'ns una miqueta més. Ens dividirem en grups per fer els primers jocs i anirem rotant per l'espai de la casa, de manera que coneixerem millor l'entorn immediat.

Finding Neverland: Per arribar a Neverland haurem de seguir les pistes que ens ha deixat la Tinker Bell. Ens orientarem al bosc i aprendrem molts trucs per triar el bon camí.

Let's fly with Peter Pan!: Farem els nostres objectes voladors per acompanyar el Peter Pan i la seva amigueta!

Fun and games: Ens espera una missió molt important al bosc, per tant agafarem les nostres lots i anirem a jugar!

The Lost Boys: Aprendrem alguns dels jocs més divertits dels Nens Perduts i en crearem de nous!

Make your own instrument with the Redskins: Els indis de Neverland ens ensenyaran com construir tambors i fer diferents senyals per comunicar-se quan estan ben lluny. Però també podrem escollir i fer un altre instrument per crear entre tots i totes un grup musical ben animat! Aprendrem també alguns ritmes i cançons i així podrem practicar amb els nostres instruments.

Sing and dance with the mermaids!: Coneixerem a les sirenes de la llacuna, i ens ensenyaran les cançons i les danses que més els agraden.

Disco night: Participarem en una gran festa i gaudirem de la música més actual mentre ballem i juguem tots plegats.

Captain Hook and the pirates: El Captain Hook ha segrestat la Tinker Bell! Haurem d'ajudar-la superant totes les proves que ens han deixat el Captain Hook i els seus pirates!

 

Objectius:

- Motivar l'esperit de curiositat dels nens i nenes mitjançant el fil conductor de les colònies.

- Potenciar l'aprenentatge significatiu en els infants a través del joc i altres activitats.

- Participar en els tallers i les activitats proposades, treballant valors com la solidaritat i la convivència amb els companys i les companyes.

- Desenvolupar valors personals com el companyerisme, la solidaritat i el treball en equip en un entorn diferent a l'habitual.

- Aprendre a conviure i a respectar les normes establertes per part de la casa, els monitors i el personal de les activitats.

- Potenciar la capacitat creativa i la fantasia dels alumnes.