supers.jpg
Xanascat-1024x250.png
NOU PSL per publicacions.jpg
1061-Associació_Asperger_de_Catalunya_(
icaen.jpg
dipu barcelona.png

Col·laboració amb l’Agència Catalana de la Joventut dins els programes:

 

- Xanascat Escoles, “Una Eina al servei per l’escola”. (des de 2004): Creació, gestió i realització de diversos programes pedagògics de crèdits i activitats per a escolars de diferents nivells i edats, des d’Infantil a  Batxillerat.  Treballem en diferents albergs de la Xanascat, en àmbits tan diversos com ara: Coneix la ciutat de Barcelona, Creixement urbanístic, El Modernisme a Barcelona, Natura i història empordanesa, L’Empordà: itinerari per mar i terra, Les olimpíades gregues, Els Mitjans de comunicació, El Teatre dels contes, El circ ens necessita i Viatge a la Lluna, entre d’altres.

 

IMG-20180307-WA0002.jpg
emocions.jpg

- Xanascat Escoles, “Descobreix Catalunya”. ( des de 2005): Creació, gestió i execució íntegra d’aquest programa destinat a grups de turisme juvenil de tota Europa que visiten Catalunya. Oferim un programa d’activitats especial que permet conèixer la nostra història i la nostra cultura d’una manera diferent i original.

- Xanascat Social, “Vacances en Família”. (des de 2006): Realització d’activitats i espectacles adreçats a totes aquelles   famílies  que s’han acollit a les prestacions i ajuts per a famílies amb nenes i nens, atorgades pel Departament d'Acció Social i Ciutadania.

- Xanascat Social. Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya. (2007-2009): Creació de programes per a    col·lectius específics: programes d’activitats de benvinguda a Catalunya per a grups d’immigrants.

- L’Estiu és Teu. ( des de 2011): Creació, organització i realització d’algunes estades proposades pel programa “Estiu és Teu” per a nois i les noies de 5 a 16 anys amb l’objectiu que es puguin divertir i aprendre d’una manera diferent durant les vacances d’estiu. Fins al moment amb les següents estades: “Descobreix Barcelona”,” Creatives”, “Dansa, art i emocions”, "Cinema".

- Xanascat Joves, “Programa ESC...apa’t el cap de setmana”.(2009):  Creació, gestió i realització de diversos caps de setmana albergs de la Xanascat per fomentar la pràctica de l'esport, la descoberta natural i cultural del país, i l'aprenentatge en companyia d'altres joves.

- Xanascat Entitats. (2008-2018): Realització serveis de monitoratge, acompanyaments i visites guiades dins el programa d’entitats per poder cobrir les necessitats del teixit associatiu del nostre país (AMPES, empreses i entitats culturals, socials i esportives) oferint unes infraestructures on puguin desplegar els seus plantejaments i objectius.

IMG_20170715_152257%20(1)_edited.png
nius%20d'ocells_edited_edited.png

Col·laboracions amb altres organismes privats i públics:

 

  - Departament d’Educació de Catalunya, “Camps d’aprenentatge”. ( des de 2007 ): Realització  d’activitats i tallers com a complements dels camps d’aprenentatge, una xarxa de serveis que donen suport al professorat per tal que l’alumnat assoleixi objectius d’aprenentatge relacionats amb l’estudi del medi.

 

 - Ajuntaments i Biblioteques: tallers, activitats i animacions infantils. ( des de 2008): Realització    d’animacions, gimcanes, tallers, espectacles y jocs infantils per a diversos Ajuntaments i Biblioteques de Catalunya en dates senyalades.

- Grans esdeveniments i festes populars. (2009): Disseny, organització i realització del Festival PuntCat 2009 per al Districte de Nou Barris.

- Festival de la Infància de Barcelona. (2007-2008 i 2009-2010): Servei de monitoratge per a l’estand de la Xanascat en la 45a edició del Festival i als espais de la Generalitat de Catalunya a la 47ena edició del Festival de la Infància de Barcelona.

 

- Festival de la Infància de Barcelona. (2009-2010): Disseny, organització i realització de l’activitat per l’espai del Departament d’Acció i Ciutadania al Festival de la Infància 2009-2010.

 

_SRM3252.JPG
_MG_9160.jpg

- Itineraris pedagògics. ( des de 2003): Sortides educatives per a escoles públiques i privades de

tot Catalunya: Barcelona modernista, Bàrcino Romana, Tàrraco romana, Girona medieval, Ruta del

Císter, Volcans d’Olot, Barcelona 1714, Diversitat cultural al Raval, etc.

 

- Visites per a grups d’adults. ( des de 2003): Visites comentades a museus i monuments de

Catalunya: Museu Picasso, centres de la Fundació Gal·la-Dalí, Fundació Miró, MUHBA, MNAC, La

Pedrera, Park Güell, Sagrada Família, etc., com a Guies Oficials per a grups de turisme de diverses

agències de viatges i empreses d’incentius: Best tours, BGB, Okay Tours, Jolibud, Iris Tours, Best

Tours....

- Espectacles educatius. ( des de 2004): Creació, gestió y realització de diversos espectacles per a Escoles i Biblioteques de Catalunya: El mestre contacontes, El Quixot de la Manxa, Els contes de Hans Christian Andersen i Galileu, on són els estels?, aquesta última coincidint amb l’Any Internacional de l’Astronomia 2009.

 

- Tallers a l’aula. ( des de 2004): Disseny,  planificació i execució de tallers tan diversos com arquitectura, evolució humana, expressió corporal, etc. per a escoles públiques i privades de tot Catalunya. Creació d’un taller d’urbanisme coincidint amb l’Any Cerdà 2010.

- Ludoteca. (2004): Servei de ludoteca itinerant durant una Campanya nadalenca per l’FNAC de Plaça Catalunya.

516.jpg
445.jpg

- Animació infantil. ( des de 2008): Realització d’animacions, gimcanes, tallers, espectacles i jocs infantils per a Ajuntaments i Biblioteques de Catalunya.

 

- Gestió d’equipaments. (2009-2011): Gestió del Centre Cívic Zona Nord, a Nou Barris, format per tres centres: Vallbona, Torre Baró i Zona Nord. Dissenyem, planifiquem i realitzem tallers per a joves, dones i infants. Organitzem xerrades, conferències, exposicions i obres de teatre, entre d’altres. I, juntament amb les diverses entitats de la zona, dinamitzem les activitats culturals de la zona.

 

 - Gestió de Residències de Temps Lliure. (2010): Servei d’animació de les residències de temps lliure de Les i Llançà per a la temporada 2010. Programem, gestionem i realitzem activitats, tallers i sortides per a famílies i gent gran.

- Centre de Dia de Gent Gran de Ciutat Vella. Càritas Diocesanes de Barcelona. (2010-2014): Realització de diferents tallers i activitats adreçat al públic de la tercera edat.

 

- Casals de Gent Gran de Catalunya. (2011): Serveis de monitoratge de les activitats físiques i esportives programades als equipaments de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya.

 

- La Festa dels Súpers. (2011): Servei de monitoratge, informació i organització de les activitats realitzades per l’Institut Català de l’Energia com a participants dins del Marc de la Festa dels Súpers.

439.jpg
IMG_20160507_172156.jpg

- Institut Català de l’Energia. (2012 i 2016): Servei de dinamització de la Setmana de l’Energia per l’ICAEN realitzant diferents tallers i activitats per a famílies i escoles, així com la dinamització d’una exposició itinerant per diferents punts del territori català amb més de 200 accions. 

- Festival de la Infància de Barcelona. (2012-2016): Servei de monitoratge, disseny i organització de l’estand del Ministeri del Interior en la 49a, 50a i 51a edició del Festival. Creació i realització de tallers i activitats durant els 9 dies de fira, adreçats a un públic familiar.  Cada any s’han proposats diferents temàtiques i diferents tallers i activitats.

- Incentius i reunions per a empreses i organitzacions privades. ( des de 2008 ): Organització d’esdeveniments corporatius, reunions i activitats d’incentius per a diverses empreses privades catalanes i espanyoles. Recerca d’espais, allotjament i serveis de restauració. Realització i creació a mida de diferents tallers, activitats i itineraris durant les seves trobades. 

- Casals d’estiu. (2015-2017): Durant els estius 2015, 2016 i 2017 hem gestionat els casals d’estiu de les següents entitats de Barcelona: AAVV Trinitat Nova, AFA EBM La Farinera, Llar d’infants l’Airet, Llar d’infants Cascavell, EBM Trinitat Nova, EBM La Colometa i EBM Quadre Torres. En aquests hem portat tant l’organització i gestió amb l’entitat i els pares, com l’organització i creació de les activitats i sortides, així com la gestió del monitoratge i del servei de menjador.

 

- Visites al Parc de la Serralada del Litoral: Diputació de Barcelona ( des de 2018):  Gestió, creació i execució d’un servei de visites i monogràfics especialitzats en diferents temàtiques natuaralístiques al Parc de la Serralada de Litoral de manera continuada amb unes 50 accions diferents al llarg de l’any, com ara: Ecosistemes aquàtics, Herbari virtual, Fotografia de natura, Descoberta d’ocells, Nit d’observació d’estels, Prehistòria i màgia, la Cova d’en nadal, la Roca d’en Toni, Sant mateu, el Montcabrer, Catifes de florsenodescoberta, Oriol l’esquirol, Rally fotogràfic, Cèllecs….

DSC01260.JPG

 

 

- Associació d’Aspergers de Catalunya ( des de 2018): Creació, gestió i realització d’estades a mida amb activitats de temàtica lúdica i emocional.

 

- Companyia de Teatre Minimons ( des de 2016): Creació d’una companyia de teatre participatiu adreçada a públic familiar amb creació, producció, gestió i realització de 3 espectacles sensorials: “Un conte d’estar per casa”, “Un teatre al jardí” i “El Bulevard de la Memòria”. Amb aquests espectacles hem participat en diferents festivals i esdeveniments com ara: El Festival Monllibre (Barcelona), Festes de la Mercè (Barcelona), Festes de Nadal a Plaça Catalunya (Barcelona), entre d’altres. Més info: www.minimons.org

_DSC5349.jpg