Torre Atmetller (Maresme)

Torre-Atmetller
Torre-Atmetller4
Torre-Atmetller3
Torre-Atmetller2

Situat en una finca d'onze hectàrees de bosc, a 29 km de Barcelona i a 4 km de la platja. A 122 km de Tarragona, a 84 km de Girona i a 196 Km de Lleida. Es troba entre les poblacions de Vilassar de Mar i Argentona.

L'edifici principal és una construcció noucentista feta l'any 1920. En origen destinada a habitatge, conserva les característiques arquitectòniques originals. La construcció va ampliar-se posteriorment amb un edifici annex a la torre antiga. Edifici reformat el 2002.

 

  • Capacitat: 199 places: 53 places (habitacions de 2 i 6 llits amb bany) i 143 places (habitacions de 2, 3, 12 i 16 llits).

  • Instal·lacions: Equipat per a persones amb discapacitat física (consulteu a l'alberg), sala de reunions, sala d'actes per a 100 persones, sala de televisió, tallers, calefacció, pàrquing, camp de bàsquet i camp de terra de futbol sala.

  • Serveis: Ascensor, menjador, màquines automàtiques de begudes calentes, fredes i sòlids, lloguer de tovalloles, fax, fotocopiadora, rutes d'excursions, jocs de taula, futbolí, tennis de taula, servei d'informàtica pels clients (internet, ofimàtica...).