top of page

Què fem?

EDUCACIÓ
EN EL LLEURE
Per a...

Com ho fem?

Estimem
casa
nostra

Aprenem a cuidar la Terra a través de l'Educació Ambiental i el Coneixement Científic.

Recordem
d'on venim

Aprenem dels errors a través del nostre Patrimoni Històric i Cultural.

Ens reconeixem

Aprenem a estimar-nos tal com som a través de Dinàmiques d'Introspecció i Gestió Emocional.

Fem comunitat

Aprenem a celebrar la diversitat i a generar vincles forts a través d'una Mirada Pacífica, Cercles Restauratius i Resolució de Conflictes.

Actuem

Aprenem a autogestionar-nos a través de l'Esperit Crític, Capacitat de Lideratge, l'Escolta Activa i Autodeterminació.

Per què ho fem?

L'educació no canvia el món, canvia a les persones que canviaran el món.
Paulo freire

Volem acompanyar i guiar als infants en el seu procés de convertir-se en persones autònomes, lliures i crítiques. Els hi volem donar les eines i els valors necessaris per afrontar el seu camí. Volem reforçar les competències de manera experiencial per ajudar-los a crear un projecte de vida propi.

Tot allò que fem té un impacte. Fem que sigui un impacte positiu. Molta gent petita, en molts llocs petits, fent coses petites, pot canviar el món. 

El deixem millor de com l'hem trobat?

Qui som?

FORMACIÓ AULA BGT_14-02-2023-23.jpg

Som una entitat dedicada al lleure educatiu des de fa més de 20 anys.

Recolzem i acompanyem a les escoles, així com entitats del món del lleure, la cultura i el medi ambient, en la seva tasca.

 

Som apassionats, professionals i creiem en el que fem. Som gent del cau, dels esplais, del món de l’educació, de les ciències, de les humanitats, de l’àmbit social i de les arts.

 

Som persones amb una gran vinculació amb la infància, el voluntariat i la natura, que volem posar el nostre granet de sorra en acompanyar i guiar a les noves generacions

Amb qui treballem?

Empreses i Entitats

Escoles i Instituts

 • Alt Empordà
  Escola Cabanes (Cabanes) Escola Sant Andreu de Borrassà (Borrassà)
 • Vallès Oriental
  Escola Germans Corbella (Cardedeu) Escola La Salle Sant Celoni (Sant Celoni) Escola La Falguera (Vilanova del Vallès) Escola Nostra Sra. Montserrat (Parets del Vallès)
 • Anoia
  Escola García Lorca (Sta. Margarida Montbui) Escola Anoia (Igualada) Escola Creixà (Piera) Escola Vinyes Verdes (Masquefa)
 • Selva
  Escola La Benaula (Caldes de Malavella)
 • Gironès
  Escola Montessori - Palau (Girona) Escola Vedruna (Girona) Escola Doctor Carulla (Girona)
 • Segrià
  Institut La Mitjana (Lleida) Escola Països Catalans (Lleida)
 • Maresme
  Institut Lluís Domènech i Montaner (Canet Mar) Institut Públic Vilatzara (Vilassar de Mar) Institut Jaume Almera (Vilassar de Dalt) Escola Antonio Machado (Mataró)
 • Garraf
  Escola Llebetx (Vilanova i la Geltrú)
 • Osona
  Escoles de Gurb (Gurb) Escola Waldorf la Font (Vic)
 • Vallès Occidental
  Escola Escursell i Bartalot (Ripollet) Agrupació Pedagògica TECNOS (Terrassa) Escola Pia (Sabadell) Escola Roser Capdevila (Polinyà) Escola Sant Julià (Sabadell) Escola Santa Clara (Sabadell) Escola Palau (Palau-solità i Plegamans)
 • Baix Llobregat
  Escola Àngel Guimerà (Pallejà) Escola Can Coll (Torrelles de Llobregat) Escola Cau de la Guineu (Corbera de Llob.) Escola Espai 3 (Sant Joan Despí) Escola La Garalda (Pallejà) Escola Lluís Vives (Castelldefels) Escola Puig d'Agulle (Corbera Llob.) Escola Virolai (Molins de Rei) Institut Cervelló (Cervelló) Institut Montpedrós (Sta. Coloma Cervellò)
 • Barcelonès
  Col·legi Adela de Trenquelleón (Barcelona) Escola Artur Martorell (Badalona) Escola Bàrkeno (Barcelona) Escola Calderón de la Barca (Barcelona) Escola de la Concepció (Barcelona) Escola Fort Pienc (Barcelona) Escola La Maquinista (Barcelona) Escola Mercè Rodoreda (Badalona) Escola Mercè Rodoreda (Barcelona) Escola Milagros Consarnau (l'Hosp. Llob.) Escola Minguella (Badalona) Escola Orlandai (Barcelona) Escola Primavera (Sta. Colom Gramanet) Escola Sagrat Cor (Barcelona) Escola Valldaura (Barcelona)
bottom of page